logo ro uk spacer
spacer menu_break HOME menu_break DESPRE NOI menu_break STIRI menu_break EVENIMENTE menu_break FOTO menu_break ARTISTI menu_break MEDIA menu_break PARTENERI menu_break CONTACT menu_break
spacer
spacerspacer
< April, 2024 >
D L M M J V S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
spacer
spacerspacer

radio magic fm
Asculta Europa FM
guerilla
radio gold fm
spacer
spacerspacer
Bang Your Ed #121 Mar 2009
"Bucuresti - 21 Martie 2009 - Sâmbãtã, 21 martie, vin la Studio Martin doi dintre cei mai cãutati DJ/producatori de muzicã electronicã din Europa: Mr Flash si Vicarious Bliss, de la casa de discuri franceza Ed Banger Records.

Fondat în 2002 de ex-managerul Daft Punk (Pedro Winters aka Busy P), label-ul francez Ed Banger a devenit rapid unul dintre cele mai cãutate branduri de muzicã electronicã, artistii sãi (Justice, Mr Oizo, Sebastian, Krazy Baldhead, DJ Mehdi, So Me, DSL, Uffie, Feadz) aparind din ce in ce mai des pe afisele cluburilor pariziene si europene, dar si la Madison Square Garden sau festivaluri ca Glastonbury, Benicassim, Roskilde, Coachella sau Rock Werchter.

Mr Flash (Gilles Bousquet) a fost primul artist semnat la Ed Banger. Mixând indrazneala hip hop-ului cu cel mai bun house francez (si incluzând câteva sunete de chitarã), Flash lanseazã 'Radar Rider' în 2003. Mr Flash este omul din spatele 'imnurilor' dance 'Disco Dynamite' si 'Over The Top', iar în 2008, dupã remixul pentru 'Positif' al lui Mr Oizo, Flash a produs 3 piese pentru rapper-ul newyorkez Mos Def.
http://www.myspace.com/mrflashsmuggler

'Un castel undeva departe în ţinutul francez Dordogne, sticle goale de Bordeaux pe masã...' este cum îsi autodefineste atmosfera Vicarious Bliss (Andrew Gardiner). Nãscut la Londra, oras unde l-a cunoscut mai târziu (pe stradã!) pe Busy P, Vicarious Bliss a semnat repede cu 'revoluţia francezã', cum numea presa britanicã label-ul Ed Banger. Cu 'Theme from Vicarious Bliss EP" (2005), a ajuns în playlist-urile radiourilor din UK si în cele ale DJ-ilor celebri din Europa. Vicarious a remixat piese N*E*R*D, Mystery Jets, Rinocerose, Sebastien Tellier, Daisy Daisy si a produs in 2008 ultimul album Ladytron, fara a-si dezamãgi fanii din cluburi, care l-au putut vedea mixând in Fabric (Londra) si alte cluburi mari din Barcelona, Götheborg, Corsica, Amsterdam, Hong Kong si Australia.
http://www.myspace.com/myvicariousbliss

Warm up: Logan Haules Baules (RO/ UK)
Logan a facut muzicã si DJ-ing prin UK si toatã Europa si a condus cluburi în Londra aproape 20 de ani. A lansat si câteva piese la label-ul lui Sven Vath, Eye-Q, inconjurat de 'colegi' ca Hardfloor, 16B, Joy Zipper, Freddy Fresh, Mogwai si însusi Sven. În 2006, Logan s-a mutat in România, unde este creative director la agentia Mustard, compune coloane sonore pentru filme si teatru si nu renunta la DJ-ing si colectia vasta de viniluri.
http://haulesbaules.wordpress.com/logan-fisher/

Bang Your Ed! – Episodul 1
Sâmbãtã, 21 martie, ora 23:00 (acces - ora 22.30)
Studio Martin, bd. Iancu de Hunedoara, nr. 69-71

Biletele se gãsesc online: bilete.ro, ticketpoint.ro si în magazinele Diverta.Green Tomato promite sã fie cu ochii pe piaţa muzicalã internaţionalã si sã aleagã ce e mai bun si mai proaspãt din segmentele indie, alternative, electronica. Din explozia de trupe noi, Green Tomato pariazã pe cele mai promitatoare, pe cele despre care în curând se va vorbi mult si vor fi cautate de cele mai prestigioase cluburi si festivaluri din lume. "

bang-your-ed.blogspot.com

 

 

HOME | DESPRE NOI | STIRI | EVENIMENTE | FOTO | ARTISTI | MEDIA | PARTENERI | CONTACT
© Phoenix 2024 | Site realizat si intretinut de Lantian GROUP.