logo ro uk spacer
spacer menu_break HOME menu_break DESPRE NOI menu_break STIRI menu_break EVENIMENTE menu_break FOTO menu_break ARTISTI menu_break MEDIA menu_break PARTENERI menu_break CONTACT menu_break
spacer
spacerspacer
< March, 2024 >
D L M M J V S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
spacer
spacerspacer

radio magic fm
Asculta Europa FM
guerilla
radio gold fm
spacer
spacer
ELIADES OCHOA
05 Oct 2009
5 octombrie - Sala Palatului, ora 20

Continuand traditia concertelor de muzica traditionala cubaneza marca Buena Vista Social Club(tm), Fundatia Culturala Phoenix il prezinta pentru a doua oara publicului roman pe marele "sonero" Eliades Ochoa, dupa o serie de concerte sold-out in 2007 la Bucuresti, Cluj si Timisoara.

Vine din zona rurala de linga Santiago de Cuba si radacinile lui muzicale sunt in "guajira" (muzica populara cubaneza). Inclinatia de a purta haine negre si palarie de cowboy i-a facut pe unii critici sa il numeasca "Johnny Cash din Cuba".

Eliades Ochoa este cel mai tanar dintre cei care au creat albumul Buena Vista Social Club in 1997. Contributia lui la Buena Vista Social Club inseamna stilul sau unic de a canta la chitara si vocea de la piese ca El Cuarto de Tula, Chan Chan sau El Carretero. A participat la toate marile turnee mondiale ale super-starurilor cubaneze, impreuna cu Ibrahim Ferrer, Compay Segundo, Ruben Gonzalez, Cachaito Lopez sau Omara Portuondo.

Intr-un context concertistic caracterizat printre altele de o inflatie de proiecte muzicale cubaneze care isi justifica credibilitatea prin folosirea in titulatura a numelui cartierului Buena Vista din Havana, Eliades Ochoa este singurul muzician consacrat de marca Buena Vista Social Club care vine sa cante la Bucuresti anul acesta.

Eliades Ochoa este considerat unul dintre cei mai importanti muzicieni cubanezi din toate timpurile, un remarcabil pastrator al muzicii cubaneze traditionale. In actualul sau turneu este insotit de trupa lui, Grupo Patria.

Biletele costa intre 75 si 250 de lei, in functie de pozitia in sala, si se gasesc in retelele magazinelor Diverta, Germanos, Carturesti, Muzica  si Sala Palatului sau online pe www.bilete.rowww.ticketpoint.ro, www.eventim.ro si www.blt.ro.






 

 

HOME | DESPRE NOI | STIRI | EVENIMENTE | FOTO | ARTISTI | MEDIA | PARTENERI | CONTACT
© Phoenix 2024 | Site realizat si intretinut de Lantian GROUP.